1WHP menjana pendapatan ?betol ke?
Tuesday, 11 March 2014 . 3 word(s) .
ramai jugak yang kata 1WHP (1world handphone)ni penipu macam skim cepat kaya la apa la kan . Dan hakikatnya 1WHP ni memang penipu sebab dengan modal RM55 je , korang bakal dapat income ++ dari apa yang korang laburkan awal-awal :)

Anda tentukan..ape yg anda dpt dgn rm55..
klik untuk besar !


hanya RM55 je ,korang akan dapat RM 20 untuk satu tajaan . kalau korang dapat cari 3 tajaan?kan da balik modal malah untung RM5 lagi.NAK BERJAYA ni kena BERANI mencuba :)


Yang pasti bila join 1WHP mmg menjanjikn pulangan berlipat ganda dgn sedikit usaha jer..pasang target anda utk dpt 5 angka dlm 3 bln..tiada yg mustahil! BERMINAT ?boleh PM ke no 0176389622 atau ADD WECHAT id : juraizah


  1. TAK SALAH MENCUBA kerana saya sendiri telah mencuba :) ANDA BILA lagi?


Thanks for reading :)




Older Post


// ON PLAYING