lawak ke der 2 review
Friday, 8 March 2013 . 0 word(s) .
ASSALAMUALAIKUM  :D akhirnya teringat juga lahh dekat blog yang satu nih kan .
contoh blogger yang busy manjang!haha..haram tak pun!

ihsan gambar dari fb aku sendiri okay!
okay pada siapa-2 yang taktahu lagi apa dia LAWAK KE DER ni apa ?meyh aku preview sikit !hehe ..
LAWAK KE DER nihh pementasan teater giler-2 komedi yang dibuat di ISTANA BUDAYA tapi telah di bawak masuk panggung . ada JOZAN( zizan + johan ) , Nabil , Boboi dan HARITH ISKANDAR . (nak senang korang cari kat sini pastu search je lawak ke der 1)

aku da tengok da semalam dan sangat-sangat syor kan korang pergi . dalam lawak ada isi . maksudnya ada makna lebih-lebih lagi dalam lawak JOZAN yang memang menilai PERSAHABATAN dan HARITH ISKANDAR menyindir SIKAP GOLONGAN LELAKI DALAM PERHUBUNGAN .


overall rating : 9/10 
akan jadi 10 kalau lawak boboi tu ada maksud yang mendalam !





Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// ON PLAYING