Siapa sebenarnya aku padamu.?
Wednesday, 23 January 2013 . 0 word(s) .
Siapa sebenarnya aku padamu
Mungkin sama dengan teman lain
Yang bisa kau buat begitu
Dan bila
Tiada lagi teman bermain
Kau pulang mendapatkan aku
Itulah aku... padamu

coretan dari lirik lagu Coba dari mr Superman Malaysia (Faizal Tahir) nie memang ada kena mengena bila kita tengah rasa tak dihargai sangat-2 :') 

Pernah tak korang rasa tak dihargai oleh seseorang.?of coz la pernah kan.?tak kisah la kawan-2 atau especially orang yang korang sayang.mesti hati akan terasa gila la ++ terguris kan.?
kadang kala sikap diorang nie macam tak ada apa pun yang terjadi.
tetapi itu lah terjadi.kadang kala kita tak perasan yang bila masa kita patut menghargai,bila kita patut prihatin and bla bla bla.. 

nobody is PERFECT :) kita hanya manusia biasa yang tak mampu memuaskan hati semua orang 

"Jika kita melakukan sesuatu dengan keikhlasan, nescaya ganjaran yang kita terima juga setanding dengan apa yang kita usahakan"


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// ON PLAYING