demam kang tae joon OPPA
Sunday, 7 October 2012 . 0 word(s) .
ape yang aku nak tulis malam nie ek.?em,?(berpikir sejenak)
hye.?korang tahu tak cerita TO THE BEAUTIFUL YOU .?ala cerita korea yang SWEET gilesss tu.;)
cakap macam korang tengok jerp kan.?haha..okay..never mind..tak tengok tak pe.
cerita korea tu adaptasi dari cerita hana kimi..
cerita nie da banyak version da,,korea yang terbaru la,,aku da pernah tengok version Jepun dengan Taiwan punye.tapi tak sesweet korea punye jalan cerita..
dan paling gile-2 mesti kene pilih jepun punye version okay.!tu memang version bagi korang release tension gelak habis punya lah.!

anyway .!this is the hero of TO THE BEAUTIFUL YOU..comey sangat.!*melting kejap*
kang tae joon oppa  a.k.a choi min ho
ah,!aku da demam korea.!eh.?bukan aku da tangkap cinta gile dengan mamat korea nie..
tengok lakonan dia.?ya allah,,memang gile sweet ..
OH KANG TAE JOON OPPA.!


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// ON PLAYING