selamat hari lahir ke 19
Monday, 17 September 2012 . 0 word(s) .
akhirnye cecah jugak umur aku ke angke 19 youp.!haha..belom tua la k :D masih lagi belasan..haha
dari semalam sampai la petang nie ,wish tak lekang lagi,
tahun nie tak ade cupcake tuk aku :((tapi dyeorang ganti kan dengan somthing yang lebih special dan lebih besar :)) tahu tak ape.?dyeorang beli kek aiskrim baskin robbin taw.:) thank to FARAMI dan DAUS.kau masih lagi yang terbaek ,dude :D and macam biase lagu birthday dengan suare katak korang tu still the best..haha.tengahari pulak spend mase dengan kakak aku yang tak berape nak rapat tu.. :D huhuhu..yang penting
HAPPY BIRTHDAY JURAIZAH dan terlambat aku ucapkan SELAMAT HARI MALAYSIA :D


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// ON PLAYING