oh streaming class !
Monday, 6 August 2012 . 0 word(s) .
hye..;)penat kot pergi sekolah hari nie..rasa macam kena gula-gula jerp dengan budak-2 Form 3..tapi tak pe la..malas nak masuk dalam hati pun..dah diaorang kena guna kelas kitaorang so kitaorang kena la redha guna kelas diaorang kan..
hari jugak da start pecah kelas..;)okay la keadaan nya..takde apa beza pun..tinggal kawan sekelas jerpkan beza-2..pengajian am aku dapat kelas ke 2 ..Bahasa melayu pulak kelas pertama same juga dengan kelas business,,so it okay la.;)apa-2 pun aku tengah get ready untuk TRIAL aku nanti..:)
lagi 2 mungkin kot...neves wei.!haha..:)
doakan aku.! 4 plat dan 3 pointer and above..!


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// ON PLAYING