selamat menempuh hari yang sibuk
Saturday, 14 April 2012 . 0 word(s) .

ape yang aku nak tulis hari nie yerp?
em,,sambil layan lagu MY ALL yang tangkap kalbu,,
aku terpikir tentang kesibukan yang bakal aku dan budak-2 
FORM 6 akan tempuh mulai bulan APRIL nie..
(da tengah bulan APRIL dude,baru nak pikir ke ?)
hehehe...apa pun ta boleh la kan?
tapi aku boleh kan jugak la weyh..!
em,,start dari awal bulan APRIL hari tu,budak-2 yang ambil subjek SEJARAH,,
kena ATTEND dalam projek PENGKISAHAN SEJARAH :))
bukan semua pun...only just 20 orang dari 34 orang kot..
dan start dari semalam..
kitaorang da mulai sibuk nak persediaan untuk SAMBUTAN HARI GURU,,:))
aku just ambil AJK PERMAINAN jerp..
dalam kesibukan nak sambut hari guru tu nanti,
budak-2 JUNIOR akan masuk ke SMKDARY.
(wah ...macam suka kan?tapi ,,,?dalam hati?ALLAH yang tahu...ahaha)

cakap banyak pun tak guna kan??
anyway GOODLUCK untuk semua budak yang terlibat dengan 
PERKISAHAN SEJARAH peringkat KAWASAN bulan 5 nie..;)
(harap-2 JOHAN la kan!!bukan JOHAN ASHARI okie.!)

dan SAMBUTAN HARI GURU berjalan dengan lancar :))

INSYAALLAH ...amin.




Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// ON PLAYING