payah kapel dgn orang tak romantik nie !
Friday, 23 December 2011 . 0 word(s) .

apa nak update untuk blog nie pun aku tengah HANGING lagi..
haha..harap tajuk jerp cam smart ..tapi isi nya hancur..!
dush..dush.! aku bukan budak sastera yang sejati yang boleh 
terus menaip dan muncul dengan ayat-ayat bunga segala ..
walaupun aku nie pelajar aliran sastera tingkatan 6..haha :)


cakap pasal kapel nie..memang tak feel ke kalau kapel dengan 
orang yang tak berapa nak romantik nie ek?
minta kapel pun straight to the point jerp. ?
lepas tu dah kapel pun tak cakap..macam mana la kita tahu yang
kita nie dah declare ke belum kan?

anyway ..hadap jerp la..lama-lama nanti romantik la tu..
kau pun bukan nya romantik sangat pun kan..?haha..!





Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// ON PLAYING