berkulat sudah !
Thursday, 1 December 2011 . 0 word(s) .
hei(2)da bape lama da aku tak update blog nie (?)
dari start aku pegi kem kot(!)
sayang aku da berkulat la weyh (!)
sorie dear.(!)
huhu...da(!)saya nak sapu habuk(2) awak sekarang (!)
japa taw (!)puih (!)haha..
em(!) baru sekarang dpat online.(!)
MODEM buat hal time aku pergi TERENGGANu hari tu..
so kena tunggu aku balik baru boleh settle.(!)
em (!)kalo aku mati tak settle la kot(!)hehe..
malas la nak ngadap blog (!)tunggu aku rajin aku (!)
da bersih kan(?)sayang(?)
saya nak out nie(!)
janga nakal(2) buat sampah dalam blog nie okie(!)daaa
hehehe <3


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// ON PLAYING