ternyata aku memang CEMBURU
Sunday, 23 October 2011 . 0 word(s) .
wah,wah,wah..
da pandai nak cemburu pula saya nie..
LUMRAH la kalau seseorang tu jeles beb..
eh..~!tapi seseorang tu bermasalah kalau cemburu tanpa apa-apa sebab oke~!
sekarang  nie aku nak cerita kenapa aku CEMBURU ..
haha..gedik-edik jer nak cemburu-cemburu nie..
bukan apa pun,,
tadi mase aku pergi pekan merlimau..
time beli abc 'uncle'..
ternampak pakcik dgn sorang makcik nie turun dari kereta..
pakcik tu tunggu la bini dia datang kat dia kan..
takkan nak tinggal pula..adesss..
makcik tu datang terus peluk tangan pakcik tu..
jalan ber-iring-an..arghhh~!CEMBURU LA MAKCIK~!haha
ala-ala-ala..sweet la ngek..
dalam hati ,,aku just berkata-kata..sweetnya pakcik makcik nie..em:(
jeles la wei...orang yang da tua pun bole sweet camtu..
terasa macam mahu couple balik..mahu disayangi..adesss..
tapi kalau couple pun..haram pegang-pegang nie..huhu..


YA ALLAH...HANYA PADAMU AKU BERMOHON..
TETAPKAN JODOH KU YANG SEBAIK-BAIKNYA..
KERANA HANYA KAU YANG MENENTUKAN JODOH HAMBA-HAMBAMU..
AMINNN..





Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// ON PLAYING