SHORT ENTRY
Sunday, 9 October 2011 . 0 word(s) .
haha..gila tak gila kan??
tengok blog aku kebanyakannya aku guna CUTE CHIBI anime ,rite??
tu menunjukkan aku suka ANIME ke?
tak lah...aku tak minat pun benda-benda ala COMEYH nie..
aku just gunakan untuk COMEYH kan blog aku,,,
benda ala ni like GIRLY la..
aku lebih minat KOMIK dari benda ala nie..
perabeh duit pun tak kisah yang penting ada komik baru..
aku tak berapa suka la kalau keperempuanan ni..
haha..what ever..yang penting aku bahagia if ganas-ganas sikit nie..hee~





Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// ON PLAYING