pembuka BICARA blog ke-2
Monday, 3 October 2011 . 1 word(s) .
hee..tak tahu la macam mana nak mulakan bicara..
(adess..poyo nya ayat)
tak kisah la oke..nie blog ke-2 aku oke..
blog 1st aku korang tahu tak yang mane??
hehe..blog budax selipar jepun tu..?!
tahu tak??tak tahu tak apa..bukan famous pun..
em,,blog yang nie aku buat untuk saje-saje jerp oke..
blog nie just blog percubaan untuk menjadikan blog aku cute sikit.
in progress lagi ..
slow-slow la aku kena buat..
lagipun,aku ondaway nak END YEAR EXAM..
tak boleh nak habiskan masa untuk BLOG jerp..
oke??untuk korang...hope FOLLOW la blog nie lepas aku da PUBLISH 
nanti oke..!
harapan nie.~!hee..
oke...THAT ALL 4 MY 1ST ENTRY IN THIS BLOG..


Labels:



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// ON PLAYING