nak lupakan ex?(L.O.L)
Sunday, 30 October 2011 . 0 word(s) .
sape yang pernah putus cinta atau tengah FRUST(?)
mesti perit kan rasa nya(?)huhu(.)
terasa macam semangat korang semua hilang(.)ye tak(?)
ye la(.)itu pada orang yang da betul-betul sayang jerp (!)
tak sayang(?)sekejap je da boleh cari pengganti(.)
better la tak sayang sangat-sangat(.)takda la kita bazir AIRMATA(!)
kan.(?)

so ...
pada sapa yang gaya BODOH sangat sebab baru FRUST(.)
cepat-cepat la try forget  your ex-mate,OKIE(!)

kat sini ada sikit cara untuk korang lupakan ex-ex korang(!)

  • buang semua benda yang melibatkan EX korang tu(.)
kalau tak sanggup buang(?)korang kunci la barang-barang dia tu dalam peti besi(.)haha(!)

  • kalau boleh jangan CONTACT lagi dengan dia
walaupun diaorang contact korang(.)em(.)tukar jerp no.baru(!)

  • jauhkan diri dari 'si dia' ++ orang yang rapat dengan dia
bukan untuk selamanya(.)renggangkan la sikit hubungan dengan dia dan kawan-kawan dia (.)
membantu wok(!)seyes aku cakap(!)

  • tak payah la cerita pasal dia 24 jam(!)
tak ada faedah nya pun korang cerita betapa sweetnya dia(.)
dia tak ingat korang pun(!)tak tahu pun keistimewaan korang kan(?)

  • pikirkan semua sifat-sifat buruk dia
dengan tu akan timbul rasa BENCI (!)
perasaan itu perlu untuk cepat lupakan ex korang taw(!)

  • IMPORTANT(!)tetapkan hati la weiy(.)
kalau hati korang tak kuat(?)takda maknanya usaha korang(!)
bunuh diri jerp la(!)
if korang da usaha nak lupakan last-last terpikir nak pujuk ex korang balik kan(?)

p/s:kalau nak BERCHENTA(?)jangan terburu-buru(.)
kenal hati budi dulu(,)okie(.)NOT body(!)haha ;)



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// ON PLAYING