kenyataan pasal cinta
Monday, 17 October 2011 . 0 word(s) .
malam nie aku luangkan sikit je masa untuk meng-UPDATE blog..
aku tukar music player yang ada kat bawah ni..
oke sikit sebab ada PLAYLIST kan..
haha..tajuk lain,,cerita lain...pekehal kau nie ?
tak ada apa-apa yang aku nak bagitahu pun.
just aku nak MENTION
oke ,,da masuk 2 bulan 10 hari..
status aku kan blog nie ,saja je aku tulis TAKEN ALREADY...
bila orang tanya pun aku cakap aku COUPLE..
bukan nak bajet ada pasangan ke apa..
tapi malas mahu ada KOMITMEN dekat lelaki..

maybe aku rapat dengan budak-budak laki nie.
tapi aku tak rasa nak COUPLE AGAIN.

aku menunggu dan terus menunggu..
aku tak mahu MENCARI cinta,,biarlah cinta DATANG SENDIRI..
bukan kerana SERIK dengan cinta lalu,
tapi cinta yang lepas memberi GOOD LESSONS untuk aku.
si 'DIA' dari cinta lalu aku pun da bahagia dengan orang lain.
AKU MENDOAKAN YANG BAIK-BAIK UNTUK 'ENGKAU'.

aku taknak ada komitmen tentang lelaki,,
tapi aku akan stay minat SOMEONE SPECIAL nie..
aku akan minat kau sampai la kau da tak ada kat MELAKA.
haha.maknanya??
maybe aku akan minat kau der sampai akhir tahun nie je kot..
aku just MINAT,tapi aku takkan MASUK LINE.
aku taknak hancurkan RELATIONSHIPS aku dengan kau.
macam apa yang aku buat dulu..oke~
tak bersama sebagai COUPLE tapi keep in TOUCH sebagai kawan..
ENOUGH  4 aku.. :)




Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// ON PLAYING