jangan la pikir nak SEDAP jer
Tuesday, 18 October 2011 . 0 word(s) .
hei-hei...korang ada tengok metro tak hari nie??
pasal budak FORM 4 kelar perut bayi yang dia baru lahirkan..
sebab BF dia tak nak anak tu..
adess,,apa la..kau da lahirkan,,boleh pula kau bunuh macam tu jerp..
kalau tak nak ,bagi la dekat sapa-sapa yang nak..

itu la..budak-budak yang tak cukup matang..
bila lelaki minta something yang tak senonoh ,
tak pandai nak menolak..
pada diaorang itu la tanda kasih dan sayang..
padahal...dalam kepala lelaki time tu??
JUST SEX oke...not for a serious relationships..
kebodohan sebab termakan kata-kata si lelaki tak boleh je letak kat perempuan kan??
kalau korang pun,or aku sekali pun ,
munkin akan termakan pujuk rayu ..
MAYBE LA..

em,,nak 'main sekali pun..pakai la PELAPIK ke apa kan?
tak paham apa tu pelapik??pikir sendiri..itu kalau da gian sangat nak 'main'..
kalau boleh,,jangan la terjebak dengan hubungan sebelum kahwin nie..
orang suruh pergi sekolah..
korang pula gatal-gatal gi dating..
da dating..datang la tabiat gesel-gesel,pegang-pegang..
LUMRAH LA TU KAN??ADAT BERCINTA..
arghhh(teringat pula lagu KALAU BERPACARAN)
fuck-ing SHIT..!!

sedap bila time korang buat jep..
dan sedap juga la malaikat mencatat buku di bahu kiri korang..

so JANGAN PIKIR NAK SEDAP JE..
SEDAP di DUNIA,AZAB di AKHIRAT babes,,~!





  



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// ON PLAYING