entry pendek tentang sikap
Monday, 3 October 2011 . 0 word(s) .
hurm,,,ada sesuatu yang aku tiba-tiba jer terpikir..
itu pun sebab terbaca STATUS FB sorang budak..
kalau nak tahu la...if kita rasa macam apa dalam box kat atas nie..
sebenarnya kita tak memahami seorang pun di sekeliling kita..
dan juga menunjukkan yang kita just nak orang ikut cakap kita..

kalau kita rasa macam tak ada seorang pun memahami kita,,
yang patut kita buat adalah..
kita patut CERMIN diri,dan TILIK diri sendiri..
ADAKAH KITA DA CUKUP MEMAHAMI SOMEONE TU..
dan jangan la nak SALAHKAN orang lain if diaorang tak faham 
KEHENDAK korang kan..

itu jer aku nak cakap..
tolong jangan bazir kan otak korang untuk pikir benda yang remeh nie..
buatkan korang stress je kot..
UBAH DIRI SENDIRI DULU oke,,DAN ELAKKAN DARI SALAHKAN ORANG LAIN..





Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// ON PLAYING