baru putus dah COUPLE lain
Sunday, 16 October 2011 . 0 word(s) .
boring ..
em,boring-boring aku on9 la kejap..
ternampak pula ada RELATIONSHIPS baru kawan aku ..
em2..terpikir pula dalam kepala aku nie...
bukan dia kata budak pompuan tu kawan baik dia ke kat poli,,
aishhh...da lah baru putus..
da ada couple baru...eh-eh...cam pelik jerp...
kata taknak pikir pasal couple-couple lagi..tuptup..
hah.!da couple lain...kau sememangnya sudah berubah,der..

kalau da memang ada hati dekat orang lain..
better kau berterus terang jerp kat ex awek kau tu...
bukan mempermainkan perasaan dia..
aku rasa better kau stay with ex awek kau tu la..
lagi lawa,,lagi trendy,lagi kurus..
apa yang kau pandang dekat awek kau yang sekarang nie??
berlemak sana sini,,tak lawa mana pun aku tengok..

lantak kau la kawan..maybe HATI da TERPAUT..
kita tak boleh nak buat apa-apa..
terima seadanya..
SEMOGA BERBAHAGIA ..oke.. :)






Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// ON PLAYING