agak tak menentu
Sunday, 9 October 2011 . 0 word(s) .
hye.. :)
amacam hari-har korang ye??
aku hope oke dan happy-happy je la..
mendoakan orang lain dapat pahala kan?? :)
tak dapat pun tak apa..its oke.. :)
em,,mood aku hari agak KEHILANGAN lah..
aku tak tahu kenapa,,
tapi hati aku seakan-akan SAYU je..
kenapa perlu aku rasa macam ni...
airmata rasa cam nak gugur je..
apa lah yang kurang dalam hidup aku hari ni kan??
aku perlukan sesorang untuk aku menangis dan luahkan perasaan..
kawan-kawan??em..entah lah..kadang-kadang aku rasa jauh sangat diaorang..
walau bagaimana baik sekalipun..
hati aku semenjak dua menjak ni ada yang tak puas,,
SABAR JE LAH..ju-raizah..
cuba happy kan hati kau sendiri oke,,jangan menyusahkan orang lain..





Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// ON PLAYING