pagi yang CERIA
Sunday, 4 September 2011 . 0 word(s) .
BANGUN TIDUR dengan HATI yang GEMBIRA.. =)
bangun da larh LAMBAT...matahari dah NAIK TEGAK kot..
hehe..(memang da tegak pun,,,da dekat pukul 12)
hurm,,BERTAMBAH-TAMBAH siap BERKALI-KALI .
GEMBIRA kot...sebab..
aku ternampak satu benda yang special atas MEJA SOLEK ..
hurm,,rupanya DAX AM da datang rumah aku pagi-pagi
sebelum dia BALIK KAMPUS...
sebab JUST nak HANTAR hadiah dengan KEK..
(hari jadi aku belum tiba la NGEK!!da 2 hadiah kau bagi!)
THANZ A LOT to YOU babe!!sayang kau sangat-sangat.!
THANZ for CUPCAKE dude..



cam budak2 punya CUPCAKES...cute..(^_~)


huhu..dan BRACELET yang kau bagi aku
pun SMART...
SILVER charm BRACELET..
kau memang tahu aku minat  SILVER rite??
GELANG TANGAN kau dulu
aku STILL pakai k..
sekarang kau bagi lagi??
bila larh aku nak pakai agaknya..
anyway,,,
THANK la,,untuk SONG malam tu..
hadiah malam tu dan juga hari nie..=)



P/S : aku geram sebab kau jadikan DAUS aku mangsa untuk HANTAR kau
balik KAMPUS sampai dia tak BOLEH TEXT-ing dengan aku!!grrr!haha



SHARING BY(^_^)


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// ON PLAYING