ada je kan
Saturday, 24 September 2011 . 0 word(s) .
da berapa hari da aku tak ada mood nak update pape kat blog nie..
kenapa ek??
hilang semua perasaan ke??
eh..takkan lah kan??huhu..ni pun buat entry rasa cam terpaksa jerp aw.!
(tak ikhlas lah kamo0 nie sayang)
petang tadi pergi rumah kawan aku kat merlimau..
dia ada buat makan-makan sikit..sempena hari jadi dia..
dapat lah juga mood aku yang hilang sebab ada buat pasal dengan aku tadi.!
happening gila larh...gelak-gelak...suara kitaorang jerp.!
balik jerp rumah..tetiba jerp abah kata something dekat aku??
(apa dia ek?)
abah kata dia nyesal tak masukkan aku ke UNIVERSITI..tu jerp..
baru sekarang ke nak nyesal??dulu time aku NANGIS-NANGIS nak masuk..
buat keras hati kan??ha..da terlambat pun..
tapi aku da tak kisah da..bukan sebab apa pun..
aku da terima yang aku dekat FORM 6..
rasa best juga lah duduk dekat form 6..
so aku cakap dengan abah...
ADIK TAK KISAH PUN,ABAH..
TINGKATAN 6 NIE BANYAK JUGA KELEBIHAN DIA..
DA BEST DA ..SO TAK PAYAH LA NYESAL-NYESAL..
ADIK SEKARANG JUST NAK YAKINKAN DIRI DAN FOCUS JERP..!
huhu,,,poyo tak ayat wa beb???(takde la skema sangat time aku cakap uh)
so sekarang aku da tak perlu risau la..
if someday i got a new offer to futher my studies at U..
for now,~!my target just DEGREE,,,so...chaiyok-chaiyok!




LOTS.OF.LOVE


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// ON PLAYING