si dia kecil hati dengan saya ke?
Wednesday, 31 August 2011 . 0 word(s) .
arggghhh..TENSION pulaq larh!!
kenapa larh boleh sakit niey!
orang lain pergi jalan raya ..aku???
buat hari ni??TIDUR jerp sehari SUNTUK beb..!
da tak LARAT sangat larh..
bile MAKAN jerp...mesti rasa nak UUUWWWEEEKKK..
hehe..nak MUNTAH balik..
kalau da cam tu...SERIOUSLY memang aku takde TENAGA..
tapi da nak malam niey..OKE larh sikit kan...
tinggal pening lalat sikit ni hah!!
huhu...my ABAH??siap nak suruh aku pergi KLINIK..
uhukzz..tak pe lar abah...tak teruk lagi ..lex k..haha


to :DAUS SHAMSUL..
(gedik2 nak tulis dalam blog nie,sedangkan tengah mesej)

awakkkkk,,,sowieeeee..hari nie saya tak balas mesej awak pun..
saya tak larat sangat2..sehari  suntuk saya tidur..
awak mesej rasa nak baling je HANDPHONE uh..
saya nak REHAT ..
masa saya CALL awak awak tadi.,,
rasenya awak AMBIL HATI..
puas juga nak PUJUK awak..
sampai awak UNGKIT kisah saya DULU...
tak pew larh..saya paham kot..
saya tak amek hati mase awak CAKAP camtu..
walaupun suara saya da MACAM ORANG nak NANGIS ..
tak pe...SAYA TERIMA...
awak mungkin INGAT saya nak gunakan awak..
saya just RAPAT balik untuk LUPAKAN seseorang..
hurm,,,DAUS??awak akan tahu juga 
kenapa saya jadi RENGGANG dengan awak dulu..
SEJUJURNYA...saya RINDU gila dgn FAMILY awak..
taknak 
pun JAUHKAN DIRI .. tapi..?
biar larh jadi PERSOALAN pada awak yerp..
(rasanya awak tahu kot,apa sebabnya)

awak JANGAN MERAJUK dengan saya lagi yerp..
sebab..saya tak reti nak pujuk awak,,
tak pasal2 ti..
awak yang kena PUJUK saya pulaq.!haha..
(ngade-ngade pulaq saya..)

p/s:DISEBABKAN NAK PUJUK AWAK..HABIS KREDIT SAYA TAHU?!
TAPI THANZZZ..SANGGUP TOPUP KAN SAYA BALIK...haha
sebab nak mesej untuk lepas rindu kata DIA..
cute larh PERANGAI awak sekarang ..


AISHITERU FUCKING DAMN SO MUCCCHH.!

SHARING BY(^__^)


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// ON PLAYING