OLD MOMENT BACK! wit my ex2 BF
Monday, 29 August 2011 . 0 word(s) .
HYE SEMUA...
MALAM NIE RASA NAK NYANYI LAGU CINTA LARH!
HAHA..GEDIX LAR AWAK NIE!
BARU BALIK DARI HANG OUT WITH MY BFF..
A.K.A MY SCANDAL 4 EVER..
sayang KAT KOWANG LARH!


tak sangka siot ...(TERKEJUT +TERUJA SANGAT3)
kowang da rancang nak celeb birthday aku awl kan...
hampeh larh kowang!
anyway...THANK 4 THAT PRESENT...sweet LOL..:P
(ape hadiahnya??rahsia larh...)
and pasal SONG..
KOWANG  MEMANG SUPERB BAH!


suara korang memang SWEET sangat..
nanti ajar jue main gitar ye daus sayang...nak jugak tahu main GITAR.!
DAUS da janji kan??(tak kota janji,,jue minx ABANG AM ajarkan)
ceh ABANG larh!..gurau jerp..
rase nak nangis siak bila kowang nyanyi lagu tu...
kowang nie..nasib baik larh...last2 nyanyi lagu BIRTHDAY aw..
anyway..
lagu PERCAYA PADAKU tu memang menusuk gila!
STILL salute pada FARAMI...
dia maen gitar dari dulu sampai sekarang..
MAINTAIN COOL N MACHO..!that why sayang die dulu!


rasa CINTA da berputik kembali pada AM,,tapi saya sayang DAUS.!
haha!mahu SCANDAL selamanya dengan dieowang..
so x payah pening..
dulu JUST ONLY AM je yang nyanyikan dan main gitar tuk aku..
tahun nie,,dapat hadiah BEST punye,,2 orang EX aku celeb tuk aku..
DAUS un nyanyi untuk aku!!sayang lebiyh la..!
n SORIE about THAT KISSING..
tak sengaje..terharu gile..tak semena-mena aku TERKISS pipi kowang..!


AKU SALUTE with my ex2 BF..STILL tahu ape yang aku SUKE..
paham dgn perangai aku..walaupun aku DUMP kowang gile2 kelmarin...
disebabkan SEORANG LELAKI YANG TAH PAPE!







sharing by(^_^)


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// ON PLAYING