MENCARI JODOH
Sunday, 28 August 2011 . 0 word(s) .
selalu yang kita dengar lar...
ada satu hadith nie..
carilah dan kahwini larh..wanita dari segi harta bendanya,,
keturunan,kecantikan dan agamanya..

perempuan??
FIRST sekali rasanya tengok AGAMA kot..
sebab??bila seorang perempuan tu AGAMA nya kuat...
TUTUP AURAT la..If x..korang ley ajar an??
NO HAL PUNYE...hehe...
LAHIR lar zuriat yang soleh...INSYAALLAH..kn?

SECOND??
kita kena tengok KETURUNAN...
susur galur dia baik ke x an??
kalau FAMILY dia uh pernah masuk PRISON
4-5-6 kali...(so kena la si LELAKI  pikir 2-3-4 kali)
hehe..
ye larh..maybe PERANGAI dia sama cam MAK BAPAK dia ke an?
ne larh tahu...

KETIGA(men campur2 sdah)lantak!
baru pikir sal CANTIK ke TAK k..huhu..
pada aku semua lelaki nak perempuan yang LAWA an??
nak kata semua perempuan uh LAWA la..
tinggal kena PILIH jerp..
nak PILIH un kana gak ada cara..
biar yang PADAN...
kalau MUKE si LELAKi cam pecah RUMAH..
JANGAN berangan oke!!mahu PEREMPUAN like CT NURHALIZA..
hahaha..sengal...
(kdg2 ada yg dpt,,jodoh x kenal rupa kan?)

LAST sekali 
baru larh pikir HARTA..
mata DUITAN lar kalo korang letak HARTA is no.1..


PLUS_PLUS (^_^)
*cari perempuan yang pandai masak
*lemah lembut 
*kalau boleh solehah dan penyanyang

sharing by(^_^)


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// ON PLAYING