JUMAAT KE 2 ramadhan
Friday, 12 August 2011 . 0 word(s) .
Datang sekolah tadi orang tengah baca YASSIN..
so gerak je ke ASSEMBLY PARK,,terus duduk je..
JOIN baca yassin sekali..



hiasan semata-mata(comel kan dax skola rendah)

hari ni tak lambat..=)(ade perubahan sikit)alhamdulillah..
lepas tu...habis je bacaan yassin.. 
budak-budak  yang ambil subjek SEJARAH kena tunggu,,
hehe,,,bukan sebab apa pun ..JUST 4 REHEARSAL..
SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN 2011 NIE..
TAPI tak semua budak yang terbabit...
so aku dengan geng aku just lepak je la,,
sampai la habis masa SEJARAH..
next subject MUET taw...tapi CIKGU ZAHARAH tak ada..
dia kena SUSPEK DENGGI..kesian cikgu..
terpaksa la kitaorang kena gabung dengan KELAS GEOGRAFI..
x berapa minat sebanarnya,,dia orang nie nak dengan kelas dia je..
YANG BUDAK EKONOMI NIE PULA HADAP NAK GABUNG !

HAISHH!apa benda la..BAJET BAGUS JE SORANG-SORANG!.
masa BM pula kena tolong  CIKGU RAMLAH ,,hehe,,
tolong susun kertas LATIH TUBI budak UPPER SIX..
agak RIUH r TIME uh..haha..bukan apa..
KELAM KABUT KOT..TERKIAL-KIAL nak susun..
PRESSURE..tapi still boleh GELAK-GELAK..
yang CIKGU RAMLAH pula..main tinggal je semua barang dia..
da budak-budak laki kena angkat hantar dekat dia..
apa la cikgu ni..
hehehe ...masa BUSINESS pula,,
CIKGU HAMIDAH tak datang..ramai cikgu tak da hari ni..
syokkk je main permainan KATAK..
asyik ketawa je...layan pula dax ABONG,WANI..
Memang masuk air r sorang-sorang...
 
 







Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// ON PLAYING